![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Utwórz swoją wizytówkę ![]() |
Blog > Komentarze do wpisu
Chrzanowa pasta rybna
Moje kolejne smarowidło do chleba to pasta rybna z mocną nutą chrzanową. Użyłam dorsza bo taką rybę miałam ale moim zdaniem na pastę najlepiej nadaje się makrela. Dorsz jak dla mnie jest trochę za suchy więc musiałam użyć sporo majonezu, żeby uzyskać odpowiednią konsystencję ale mimo tego pasta wyszła bardzo dobra. Składniki:
Jajka ugotować na twardo. Rybę obrać z ości i rozgnieść widelcem razem z jajkami. Dodać majonez, chrzan, sól, pieprz oraz posiekana pietruszkę. Wszystko dokładnie wymieszać. Smacznego:) piątek, 27 września 2013, wiosenka27
Komentarze
2013/09/27 10:01:21
bardzo lubię połączenie wędzonej ryby i chrzanu :) pyszna propozycja :)
2013/09/27 10:12:29
Uwielbiam takie pasty, ten chrzanowy akcent bardzo mi odpowiada :)
Buziaki ;* 2013/09/27 20:00:11
Pasta do chleba powinna być wyrazista w smaku, właśnie taka jak Twoja!
2013/09/27 22:23:04
Uwielbiam pasty! Ta wygląda znakomicie no i chrzan oraz ryba - to musi być pyszne!
2013/10/03 17:36:11
Połączenie chrzanu i ryby bardzo mi ise podoba:) spróbowałam go dzięki Tobie i smakuje, że ho ho:)
|
Amber